Schilderwerken Beersel

ZIDIZ is een betrouwbare aannemer in de regio. Onze zaak is gelegen te Pepingen, ten Westen van Beersel. Bij ons kunt u terecht voor al uw schilderwerken en decoratiewerken, zowel voor interieur als voor exterieur.

Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller, kan u steeds rekenen op ons vakmanschap en oog voor detail! Door een continu streven naar perfectie in afwerking, leveren we kwalitatief hoogwaardige projecten op. En dit zowel voor privé als commercieel vastgoed, zoals horeca, winkels en kantoorruimtes.

Schilderwerken Beersel nodig? Met onze ervaring helpen wij u bij de keuze van de juiste soort verf en/of behangpapier om zo tot het ideale resultaat te komen. Zodat we de huiselijke sfeer kunnen vinden die precies bij u en uw interieur passen. Zodat we van uw interieur een thuis kunnen maken.

Neem gerust een kijkje in onze realisaties schilderwerken om eventueel al wat inspiratie op te doen. Of contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak zodat we onze werkwijze kunnen toelichten. We helpen u graag verder.